csütörtök, 17 ápr. 2014
 
 
Bobike gyermekülések


bobike_logo.jpg


Év közbeni jelentős változások miatt, az oldalunkon szereplő leírásokban és árakban jelentős eltérések is lehetnek, így az itt szereplő információk csupán tájékoztató jellegűek. Pontos és aktuális információkért, kérjük keressék fel a http://www.bikeplanet.hu oldalt! Hamarosan nálunk is frissítésre kerülnek az adatok.

 

A holland székhelyű cég kifejezetten prémium kategóriás gyermekülések gyártásában jeleskedik. Minőségben, kezelhetőségben és megjelenésben messze maga mögé utasítja a legtöbb gyermekülés-gyártó céget.

A hátra rakható típus egyedülálló módon 3 ponton rögzül: nyeregvázscsövön és a két támvillán. Ezáltal az ülés rögzítése hihetetlenül merev, oldalirányú elmozdulása nulla. Az ülés természetesen rugózik. Vállpántjának kialakítása már eleve ívre állított, így a kisember nyakát és vállát alapból nem irritálja, valamint fényvisszaverővel ellátott a jól láthatóság érdekében. A fejtámlában van egy kis mélyedés, hogy a sisak elférjen, így a gyerek feje nem billen előre. A csúcsmodell fejtámlája könnyen állítható a gyermek növekedését követendő, valamint oldalsó fejtámasz is van benne, az esetleges borulásnál való maximális védelem érdekében. Természetesen a lábtámasz is állítható. Elől kis tartó az apróságoknak (cumi, kulcs, telefon). Az olcsóbb modell fényvisszaverővel, a drágább villogóval felszerelt.

Az előre rakható modellek széles szín- és stílusválasztéka mellett igényelhetők szélvédővel is, így a gyermek mind a széltől, mind a bogaraktól jobban védett.

Nézze meg kicsit közelebbről a modelleket!