kedd, 03 márc. 2015
 
 
Bottecchia és Csepel Kerékpárbolt, Szakszerviz

 

o neal logo     bottecchia logo   csepel logo            

abus bbb logo

            

Ez a weboldal már nem frissül. A 2015-ös, vadonatúj oldalunkat az alábbi képre kattintva érhetik el:

bringaspar logo 300

A feltöltés folyamatos, napról napra több az információ. Ha bármit mégsem találnak, keressenek minket és segítünk!

 
Köszöntjük Önt a
 BrinGáspár weboldalán!


Üzletünk Magyarország egyik legnagyobb
Csepel Kerékpár MintaboltjaBottecchia Kerékpár Bemutató Termevalamint szintén legnagyobb O'Neal Védőfelszerelések Mintaboltja is. Ennek tükrében, folyamatosan bővülő, lehetőségeink szerint minden fontos terméket lefedő árukészlettel és jól felszerelt, olcsó és gyors kerékpárszervizzel várjuk Önöket!


Az oldalon megtalálható a Csepel kerékpárok teljes kínálata, az olasz prémiumkategóriás Bottecchia termékei. O'Neal védőfelszerelések, Basil táskák és kosarak, ABUS csúcsminőségű lakatok, BBB kerékpáros kiegészítők és ruházat, Continental kerékpáros köpenyek és tömlők, Holmenkol impregnáló és ápolószerek, ResPro maszkok, Spiuk sisakok és cipők, Wowow profi fényvisszaverők kerékpárra és kerékpárosra egyaránt; csak hogy néhányat említsünk. Igyekeztünk minden kérdést részletesen körüljárni, hogy kellő rálátással legyenek mind a kerékpárokra, mind a kiegészítőkre. Az oldalon sok leírást, tanácsot és magyarázatot is találnak. 

Üzletünben lehetőség van készpénzes és kártyás vásárlásra, 13 egészségpénztár kártyáját is elfogadjuk, valamint több kedvezményrendszerben is partnerüzlet vagyunk, továbbá a termékek házhozszállítását is megoldjuk.

Várjuk Önöket szeretettel!


 

Gáspár Tamás, BrinGáspár BT.