péntek, 27 febr. 2015
 
 
Csepel Woodlandscsepel_woodlands_logo


Magyarország legelső MTB márkája visszatért!


A ’90-es évek robbanásszerűen kialakuló hazai hegyikerékpár piacán a Woodlands kerékpárok különböző típusaiból vásárolták a vevők a legtöbbet. A termék sikere köszönhető volt kiváló ár/érték arányának, a kerékpárok tartósságának és kényelmének.

Abban az időben a hazai hegyikerékpár versenyeken is Woodlands kerékpárok nyergében ültek a legtöbben. Ezeket a kerékpárokat a Csepel kerékpárgyár akkori amerikai tulajdonosa, a Schwinn cég nagy mennyiségben exportálta külföldre, legfőképp az USA-ba is.

A Woodlands család újraélesztésével méltó utódot kívánunk állítani a ’90-es évek legsikeresebb hazai hegyikerékpár márkájának, szem előtt tartva a legmodernebb igényeket is.Csepel Woodlands 2014-es széria


A sportos életmód és a terepek szerelmeseinek készült kerékpárcsalád. A különböző igényeknek megfelelően kialakított, elsősorban mountain bike kerékpárok tartoznak a családba. Az általunk kínált termékek elsősorban hegyi terepre és túrázásra alkalmasak.

A Csepel Woodlands Sport szériánkat geometriában és felszereltségben a hobby mountain bike-osoknak ajánljuk túrázásra és erdei kerékpározásra.

A Woodlands Pro szériánk már a modern verseny XC és Maraton hegyikerékpárok geometriájával rendelkezik, kedvező árral, többféle felszereltségi szinten, csak tárcsafékes kivitelben. Terepen való kerékpározásra ajánljuk, akár versenyfelhasználásra is. A Pro szériában elérhetőek 26”-os, 27,5"-os és 29”-os kerékméretű típusok is.

Emellett azok, akik nem nagyon durva  terepen használnák a kerékpárokat, számukra elérhetőek idéntől a Woodlands Cross kerékpárok, melyek közepes terepen is nagyszerűen megállják a helyüket amellett, hogy nagy távokat kisebb energiával és gyorsabban lehet velük megtenni.


pdf logo
2014-es Csepel Woodlands kerékpárok (4,5 MB, pdf)