péntek, 27 febr. 2015
 
 
Vásárlási tanácsokEbben a fejezetben számos olyan információt talál, melyek segíthetnek eligazodni, ha kerékpár vásárlásán gondolkodik. Igyekeztünk komplexen megvilágítani a mai kerékpárgyártás és kerékpár forgalmazás helyzetét a nagyvilágban, és szűkebb környezetünkben közép-kelet Európában, illetve Magyarországon. Tapasztalatunk szerint ezen a téren nagyfokú tájékozatlanság észlelhető az emberek között. Biztosak vagyunk benne, hogy átolvasva az alábbi fejezeteket nagyon sok új, eddig fel sem merült kérdéssel találkozik, és a végén új szemszögből fogja nézni a magyarországi viszonyokat. Szeretnénk, ha az emberek szembesülnének a valósággal, és kitekintést nyernének a nemzetközi trendekre, a világban zajló változásokra. Reméljük, hogy egyre többen fognak tudatosabban, és átgondoltabban hozzá állni a kerékpár vásárlás kérdéséhez. Ennek leginkább Önök, mint fogyasztók lesznek a nyertesei!

Tapasztalataink szerint kerékpárvásárlás előtt ezen tanácsok átolvasásának kell lennie az első feladatnak. Ezek után valóban egész más aspektusból fogják megközelíteni a kérdést. Igen, rengeteg az itteni információ, mondhatni túl sok. De semmi baj, ezek után (vagy ha valaki inkább csak a személyes kontaktusban hisz, akkor ezek helyett) érdemes ellátogatni hozzánk, ahol megint csak más perspektívából világítjuk meg a dolgokat: sokkal egyszerűbben, közérthetőbben és mondhatni, személyre szabva. Ezeket az információkat amúgy érdemes akár részleteiben elolvasni. A kerékpárokhoz kevéssé hozzáértőnek nagyon nagy segítség lesz, de mégis lesz ideje az információknak leülni. Azért tartjuk fontosnak (ha nem is egyetlen járható útnak, illetve kötelező érvényűnek) ezt a sorrendet, mert célunk a teljes körű tájékoztatás, hogy Önök megfelelő kerékpárt kapjanak. Nálunk nem az élvez elsődleges prioritást, hogy a lehetőség szerint minél többet "leakasszunk" a vevőről; itt az a fontos, hogy olyan elégedett Author tulajdonosok legyenek, akik a kerékpárjukat az igényeiknek legmegfelelőbb módon tudják mind használni, mind kihasználni!


Amennyiben a "nép véleményére" kíváncsi, látogasson el a http://www.testbike.hu weboldalra, ahol első kézben kaphat véleményt az Author tulajdonosoktól (is)!