szombat, 31 jan. 2015
 
 
Wowow fényvisszaverők


wowow_logo.jpg

Napjainkra Magyarországon is egyre nagyobb teret hódítanak a kerékpárosok; sajnos ezzel párhuzamosan az autóforgalom is nő. A kerékpárosoknak nemcsak többszörösen szükséges odafigyelnük az úton (hogy őK megadják az elsőbbséget, illetőleg hogy NEKIK megadják), hanem a lehetőségeikhez mérten a lehető legtöbbet meg kell tenniük a balesetek megelőzéséért. Ez a már említett tudatos és 110%-ig körültekintő közlekedési stílusból is adódik, a bukósisak használatából, illetve a megfelelő, közlekedésre maximálisan alkalmas állapotban tartott kerékpárból is.

Amellett hogy nappal is kötelező a kerékpáron első és hátsó (működni képes) világító berendezésnek lennie, ennél azért többet kell tennünk azért, hogy minket jól lássanak.

A Wowow termékcsalád komplett megoldást kínál a különböző láthatósági eszközök terén. Láthatósági mellény, heveder, lábra rakható fényvisszaverő szalag, prizmák, gyerekeknek való reflexiós plüssállatok, lámpák, fényvisszaverő matricák.... és még sorolhatnánk. Ár tekintetében is igen barátinak mondható, mindamellett, hogy az egészségünk és az életünk aztán minden pénzt megér.